ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ SKI !! (ΠΕΡΤΟΥΛΙ- ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

-ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ! -ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ SKI! -ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ SKI-SNOWBOARD! -ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ PINDOSclub & SNOWREPORT -ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ! -INF: http://skipertouli.blogspot.com e-mail: skipertouli@gmail.com tel: 6973226450 & 2431072098 & 2431029821 PINDOS mountainsports ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: ΔΗΜΟΥ ΑΓΛΑΪΑ, ΒΡΑΝΤΣΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ : ΝΤΑΪΛΙΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΖΑΜΠΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

18/12/07

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ-ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!

Το μικρό χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, είναι Κοινοπραξία του Δήμου Αιθήκων-έδρα Ελάτη Τρικάλων-έχοντας το 51% και της ΑΝΕΝΤ-(αναπτυξιακής Εταιρίας)-Νομαρχίας Τρικάλων-49%.
Βρίσκεται πρίν το χωριό Περτούλι στα Περτουλιώτικα λιβάδια του Πανεπιστημιακού δάσους Περτουλίου.
Πρόσβαση: απο:
-- Αθήνα-Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Χιονοδρομικό.
--Αθήνα-Λίμνη Πλαστήρα-Καρδίτσα-Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Χιονοδρομικό !
--Θεσ/νίκη-Κατερίνη-Λάρισα-Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Χιονοδρομικό !
--Ιωάννινα-Μέτσοβο-Καλαμπάκα-Χρυσομηλιά-Χιονοδρομικό !
ΓΕΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ
Α. 1- Εναέριος αναβατήρας 2 θέσεων (κεντρική πίστα) 2- Συρόμενος αναβατήρας (δευτερεύουσα πίστα) 3- Baby αναβατήρας (σε ελεγχόμενη πίστα εκμάθησης. Η χρήση του προυποθέτει συνοδό δάσκαλο-εκπαιδευτή SKI).
Β. Ενοικιάσεις εξοπλισμού SKI-SNOWBOARD
4 ξεχωριστά καταστήματα που στεγάζονται το ένα δίπλα στο άλλο στην βάση του Χιονοδρομικού ακριβώς δίπλα στο παλιό sale. Κατά σειρά είναι:
1- PINDOS mountainsports: (SKI-SNOWBOARD-ΕΛΚΗΘΡΑ ΧΙΟΝΙΟΥ-στολές-γάντια) (υπεύθυνοι λειτουργίας: ΒΡΑΝΤΣΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ & ΔΗΜΟΥ ΑΓΛΑΪΑ) http://skipertouli.blogspot.com/ e-mail: skipertouli@gmail.com ΤΗΛ: 6973226450 & 2431072098, 2431029821 !!
2- ALPINE: (ski-snowboard) υπεύθυνος λειτουργίας: Ποντίκας Αποστόλης
3- SKI CENTER: (ski-snowboard) υπεύθυνος λειτουργίας: Σαλταγιάννης Σωκράτης
4- MAGIC SPORT: (ski-snowboard-έλκηθρα χιονιού) υπεύθυνοι λειτουργίας: Μπρίζης Θοδωρής-Οικονόμου Νίκος
Γ.- ΣΧΟΛΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ SKI
Περιφραγμένος χώρος εκμάθησης ski παιδιών-ενηλίκων ατομικά-ομαδικά (σε ομάδες έως 10 ατόμων). Την διοίκηση και εποπτεία της σχολής έχει η Κοινοπραξία του Χιονοδρομικού και η οποία ορίζει τον υπεύθυνο σε ρόλο Διευθυντή της σχολής! Η διαδικασία μαθημάτων εκμάθησης είναι απλή. Όλες οι πληροφορίες θα σας δωθούν και θα σας κατατοπίσουν έγκαιρα οι υπεύθυνοι.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! Κατα τη διάρκεια των γιορτών και όταν προβλέπεται αυξημένη κίνηση κλείστε-νοικιάστε νωρίτερα τον εξοπλισμό σας και κανονίστε τα μαθήματα ski νωρίτερα για να μήν περιμένετε! στο κατάστημα ενοικιάσεων PINDOS μπορείτε να κάνετε κράτηση για εξοπλισμό και μάθημα ski. Μπορειτε και στέλνοντάς μας mail ή και τηλεφωνικά!!
Δ.- ΙΑΤΡΕΙΟ !
Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του χιονοδρομικού συγκροτήματος το ιατρείο είναι στελεχωμένο απο γιατρό.
Ε.- CHALET!!
Υπάρχει το παλιό-ακριβώς δίπλα στον χώρο στάθμευσης και επίσης ένα μικρό στην κορυφή, εκεί που τερματίζει ο εναέριος αναβατήρας. (λιφτ). Μπορεί κάποιος να πάρει το λιφτ, να ανέβει για βόλτα απλά για να απολαύσεισει τη διαδρομή χωρις να κάνει σκι ή να είναι σκιερ. Πάνω θα σταματήσει μπορει να πιεί το καφεδάκι του ή κάτι άλλο-σφηνάκι π.χ.- και να επιστρέψει. Το κόστος της βόλτας με το λιφτ (τελεφερικ) είναι περίπου στα 4 €. Άν όλα πάνε καλά υπάρχει περίπτωση τη φετινή χρονιά και περίπου με την έναρξη των γιορτών- να λειτουργήσει και το νέο CHALET , το οποίο χτίζεται σε κοντινή απόσταση απο το παλιό και χωρίς καμία περιβαντολλογική ζημιά (κοπή δενδρων, καταστροφή πανίδας-χλωρίδας κ.λ.π.)
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΑ (Π.Χ. ΣΤΟ CHALET Ή ΣΤΟ LIFT Ή ΣΤΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ Ή ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ!!
οι ανθρωποι του PINDOS φέρουν το λογότυπο που βλέπετε δεξιά στο blog μας!