ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ SKI !! (ΠΕΡΤΟΥΛΙ- ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

-ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ! -ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ SKI! -ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ SKI-SNOWBOARD! -ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ PINDOSclub & SNOWREPORT -ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ! -INF: http://skipertouli.blogspot.com e-mail: skipertouli@gmail.com tel: 6973226450 & 2431072098 & 2431029821 PINDOS mountainsports ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: ΔΗΜΟΥ ΑΓΛΑΪΑ, ΒΡΑΝΤΣΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ : ΝΤΑΪΛΙΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΖΑΜΠΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

14/2/08

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙ...

Αγαπητοί φίλοι!
Σας ευχόμαστε ένα θαυμάσιο Π/Σ/Κύριακο, μήν ακούτε και μη δίνετε σημασία στην καιροτρομοκρατία των καναλιών! Παντού οι δρόμοι είναι καθαροί και προσβάσιμοι. Χαρείτε τη φύση και το Χειμωνιάτικο τοπίο...Χαρείτε το χιόνι και απολαύστε τον καιρό όπως τον έφτιαξε και τον δημιούργησε γιά μας η φύση!! Τα κανάλια κάνουν τα ''γνωστά'' παιχνίδια με κατατρομοκράτηση του κόσμου για να μένει μέσα καρφωμένος στην TV, να έχει νούμερα η τηλεθέαση...Πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνεται αυτό το τρομοφαινόμενο των καναλιών!!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !! και απολαύστε τις εποχές, γιατί αν χαθούν θα ψαχνόμαστε!!...και δεν θα μας σώσει κανείς καναλάρχης!! Πάρτε τον απαραίτητο ρουχισμό, αλυσίδες, τους φίλους και τις οικογένειές σας, την όρεξη και ελάτε να βιώστε απο κοντά τη μαγεία των χιονισμένων τοπίων!! Σας περιμένουμε στο Περτούλι! Για οποιαδήποτε βοήθεια θα είμαστε κοντά σας!
PINDOS ενοικιάσεις-μαθήματα ski-ορεινές δραστηριότητες!!
(Στο χιον. Περτουλίου το Π/Σ/Κύριακο θα επικρατούν θαυμάσιες καιρικές συνθήκες!! τα λέμε ξανά απο Δευτέρα!)